• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • LEGO-технологія ― чарівні цеглинки успіху

LEGO-технологія ― чарівні цеглинки успіху

2019-12-11

/Files/photogallery/20191211_094443.jpg

У рамках реформи «Нова українська школа» усі перші класи отримали безкоштовні набори LEGO для використання під час уроків.

«Шість цеглинок» — це технологія навчання, яка допомагає учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити. Уроки з використанням LEGO урізноманітнюють та вдосконалюють навчальний процес, роблять його цікавішим для дітей, створюють неповторну атмосферу психологічного комфорту і проходять без нервового напруження, що позитивно позначається на якості засвоєння матеріалу.

Своїм педагогічним досвідом з використання цеглинок LEGO під час вивчення математики поділилася Помазан А.В., провівши для методичного об’єднання вчителів початкових класів школи урок у 2-му класі.

Під час уроку з використанням цеглинок відбувалася взаємодія дорослого з дитиною, була створена довірлива атмосфера, яка сприяла розв’язанню проблемних завдань, формуванню вміння слухати і чути дорослих та однолітків, розвитку мовлення, уміння висловлювати свої думки та з повагою ставитися до думок оточуючих.

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi